ODAMIZIN 22’NCİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Artvin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 22’nci Olağan Genel Kurulu 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi. Odanın toplantı salonunda yapılan genel kurulda divan başkanlığını Trabzon SMMM Odası Başkanı Veysel Zekai BAK yaptı. Genel Kurulun ilk günü Oda Başkanı Dursun GÜVEN’in açılış konuşmasıyla başladı. Genel Kurula katılan konukların konuşmalarının ardından Yönetim Kurulu çalışma raporu, kesin hesap raporu ve denetleme kurulu raporları okundu. İkinci gün yapılan oturumda ise oda yönetim organlarının seçimleri gerçekleştirildi. 22’inci Olağan Genel Kurulda oda bünyesinde ilimize büyük hizmetler kazandıran mevcut başkan Dursun GÜVEN aday olmadığını açıkladı. 7 dönem Artvin SMMM Odası Başkanlık görevini yürüten Dursun GÜVEN, yeni yönetime başarılar dilerken seçime tek liste şeklinde gidildi. Serdar YAZGAN’ın listesi ile seçimi tamamlayan Artvin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 22’inci dönem yeni yönetimini belirledi. Seçimin ardından Serdar YAZGAN yeni Başkan, yönetim ise; Mehmet ZEYTİNCİ, Ergül İSTANBULLU, Ahmet DİVAN ve Okan AKTAŞ olarak şekillendi. Disiplin Kuruluna Volkan UZUNEYÜPOĞLU, Özgür USTABAŞ, Cemal CESUR, Ali ÇAKALOĞLU ve Tamer GÜZEL seçilirken, Denetleme Kuruluna Erdem KARSLIOĞLU, Resul ARSLAN ve Hüseyin CİNKAYA seçildiler.