Artvin SMMM Odası Başkanlığı Görevini Serdar YAZGAN Devraldı…

14-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Artvin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) 22’inci olağan genel kurulda Başkan Seçilen Serdar Yazgan, görevi devraldı.
Artvin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) 14 Mayıs tarihinde 22. Olağan genel kurulunu, 14 ve 15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirmişti. Artvin SMMM Odası Toplantı salonunda gerçekleşen 22’inci olağan genel kurulda oda bünyesinde ilimize büyük hizmetler kazandıran mevcut başkan Dursun Güven aday olmadığın açıkladı. 7 dönem Artvin SMMM Odası Başkanlık görevini yürüten Dursun Güven, yeni yönetime başarılar dilerken seçime tek liste çeklinde gidilmişti.
Serdar Yazgan’ın listesi ile seçimi tamamlayan Artvin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 22’inci dönem yeni yönetimini belirledi. Seçimin ardından Serdar Yazdan yeni Başkan, yönetim ise; Mehmet Zeytinci, Ergül İstanbullu, Ahmet Divan ve Okan Aktaş olarak şekillendi.
Artvin SMMMO’da 7 dönem başarıyla görev alan ve son genel kurulda aday olmayan Dursun Güven, görevi 22’inci olağan genel kurulda Başkan seçilen Serdar Yazgan’a devretti. Gerçekleşen devir teslim töreninde geçmişte verdiği hizmetlerden dolayı kendisine çiçek takdiminde bulunan yeni Başkan Serdar Yazgan, gerçekleştirdiği hizmet, katkı ve özveri için kendisine bütün kurullar adına ve meslektaşlar adına,  teşekkür ediyorum dedi. Dursun Güven ise, yeni başkan Serdar Yazgan ve yönetimin SMMMO’dası adı altında başarılı işlere imza atacaklarını canı gönülden inanıyorum diyerek kendisine çiçek takdiminde bulundu. Daha sonra Artvin SMMM Odası yeni yönetimi olarak ilk toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya geldi.

Cevapla