Odamız Yönetiminden Defterdar İbrahim Bayraktar’a Ziyaret

artvin_defterdari_ziyaret_02

Artvin Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Serdar Yazgan ve yönetim kurulu üyeleri, Artvin Defterdarı İbrahim Bayraktar’ı ziyaret ettiler.

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Muhasebeciler Haftası’ dolayısıyla, Artvin Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Serdar Yazgan ve yönetim kurulu üyeleri, Ergün İstanbullu, Okan Aktaş ve Mehmet Zeytinci,  Artvin Defterdarı İbrahim Bayraktar’ı makamında ziyaret ettiler.

Artvin Defterdarı İbrahim Bayraktar’ı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Artvin’de görev yapan bütün Muhasebecilerin ve mali müşavirlerin haftalarını kutladı.

SMMMO Başkanı Serdar Yazgan, ise 27 Şubat, 3 Mart tarihileri arasında kutlanan ve bu yıl 28’inci düzenlenen vergi haftası nedeniyle Defterdar İbrahim Bayraktar’ın ve Defterdarlık çalışanlarının haftasını kutladı.

Görüşme bir süre daha sohbet şeklinde devam ettikten sonra son buldu.