41. Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı

41. Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı Sakarya Mali Müşavirler Odası Ev Sahipliğinde Sakarya’da düzenlendi.

Sakarya’da düzenlenen ve mesleki konularda bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıya, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya ARIKAN, Karadeniz SMMM Odaları Platformu Başkanı Yücel AKDEMİR,  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki TOÇOĞLU, Sakarya Valisi Önceki Dönem Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU’nun yanı sıra Karadeniz SMMM Oda Başkanları İle Oda Yöneticilerinin Katılımı ile 15 Eylül Cumartesi Günü Sakarya SMMM Odası’nda gerçekleştirildi.

41’inci Karadeniz Odaları Toplantısına Artvin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını Temsilen Oda Başkanı Serdar YAZGAN katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Karadeniz Odaları Platform Başkanı ve İSMMMO Başkanı Yücel AKDEMİR yaptı. Karadeniz Odaları Platformu ve İSMMMO Başkanı Yücel AKDEMİR konuşmasında: "1 Ağustos 1994’de ilk platform toplantımızı gerçekleştirdik. O günden bugüne tam 24 yıldır toplantılarımıza aralıksız devam ediyoruz” derken; programın ev sahipliğini üstlenen Sakarya SMMMO Başkanı Ertuğrul Kocacık, Türkiye muhasebeciliğin kendi mesleki iç dinamiklerine göre şekillendiğini belirterek toplantıya iştirak eden tüm oda başkanları ve ekiplerine teşekkürlerini sundu. TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, “Türkiye bir teknolojik değişimin içinde. E-Devlet’e doğru gelişen bir süreç var. Türkiye’nin değişim sürecinde bizde kendimizi yenilemeye çalışıyoruz. Her türlü fedakârlığa hazırız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki TOÇOĞLU; “Ülkemizin ve işletmelerin gelişimi için çalışan serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimiz, sundukları kaliteli hizmet ve sağladıkları güvenle ekonomik hayatımızın en önemli unsurları arasında yer alıyor. İşletmelere ve mükelleflere mali danışmanlık hizmetini en iyi şekilde veriyor, Türkiye’nin her köşesinde ekonominin kaydını tutuyor, kamu gelirlerinin kontrolünün sağlanmasında pay sahibi oluyorlar.” diye konuştu.