Bordrolama ve Ücretlerin Vergilendirilmesi Semineri Düzenlendi…

Bordrolama ve Ücretlerin Vergilendirilmesi, Muhtasar SGK Birleşmesi konulu seminer 4 Aralık 2019 Çarşamba günü Artvin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminere konuşmacı olarak TESMER Eğitmeni SMMM Hilmi KARAER katılırken, açış konuşmasını Artvin SMMM Odası Başkanı Serdar YAZGAN yaptı. Düzenlenen seminerde; 2019/09 sayılı genelge ile şirket ortaklarının sigortalılığı, işçi işe giriş ve işten ayrılış bildirge işlemleri, işçi özlük dosyası, ücret ve 28,30,31 gün çalışma süreleri bildirimi, çalışma süreleri ve fazla çalışma, yıllık ücretli izin, bordro parametreleri, muhtasar-SGK birleşmesi (MUHSGK) konu başlıkları ele alınarak meslek mensuplarının güncel konularla ilgili bilgi almaları sağlandı.